vrijdag 13 juni 2008

Welke dag zijn we vandaag?


Veel informatie staat er nog niet op deze blog. Dat heeft deels te maken met de beperkte beschikbaarheid van internet, deels met het feit dat de dagen zo propvol zitten, dat we nauwelijks nog weten welke dag we zijn. dat is normaal. We zijn hier maar een week, dus moet alles in die week geperst worden. Daarom ben ik vandaag wat vroeger opgestaan, om in het hotel het een en ander te posten en Heidi's mails te beantwoorden. De andere 80 mails laat ik graag onbeantwoord.

Werk hebben we al genoeg gehad: opleiding geven over het onderhoud van de site, de site uitbreiden met een verkoopmodule, analyse van hun bestaande software, definitie van een nieuw project voor de optimalisatie van hun software, helpen met het netwerk, leren een blog opstellen, leren een webpagina opstellen, overal contacten gaan leggen, enzovoort. De honger naar kennis is hier erg groot. Ze zouden ons met plezier nog enkele weken houden, wat helaas niet kan.

Veel van Burundi hebben we nog niet gezien. Vandaag komt daar een beetje verandering in. Vandaag gaan we met de mobiele keuken mee, morgen trekken we naar een pygmeeendorp. De pygmeeen zijn een gemarginaliseerde en erg arme volksgroep van Burundi. Morgenavond stellen we dan ons werk voor aan de grote bonzen van Burundi en aan de belangrijkste donateurs.

Meer details volgen later wel eens, als we wat meer tijd hebben.

Nu vlug naar het ontbijt.

Arne

Geen opmerkingen: