maandag 16 juni 2008

Terug, moe maar tevreden

Vanmorgen om 6.00u op Zaventem geland. We zijn terug thuis, moe maar tevreden. Vlug een uurtje of drie slapen en dan weer naar school. Tijd om te bekomen hebben we nog niet.

In de komende dagen zal ik mijn best doen om deze blog aan de vullen. Er valt nog heel wat te vertellen: de details over ons project, contacten voor nieuwe projecten, ons bezoek aan de Batwa, de indrukken die we in Burundi hebben opgedaan, de vele interessante gesprekken, ...

Alles komt nog, binnenkort, maar eerst een uurtje of drie slapen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo, hallo....;

Via via ben ik op je blog terecht gekomen Jeroen is nog niet thuis, maar zo hebben we al een mooi verslag van de zeer interessante week. Blij te lezen dat jullie daar verdere projecten kunnen laten gebeuren in het volgend academiejaar.
We zijn ervan overtuigd dat het een boeiende, emotionele en drukke ervaring was en we zijn blij dat Jeroen dit alles ook kon meemaken.
Bedankt voor de vlotte organisatie van het project, de correctie samenwerking en de goede begeleiding.
Veel succes met alles wat je onderneemt.

Marc en Jennie
(ouders jeroen)

Anoniem zei

Beste ouders,

Graag even meedelen dat Jeroen en Maarten in de voorbije week hard gewerkt hebben. Het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. De reacties van de verschillende prominenten (UNO, Burundese regering, pauselijke nunitius,..) en van hele Nouvelle Espérance-team na de officiële presentatie van zaterdag ll. waren dan terecht zeer lovend. Aldus hebben ook zij, via de techniek, een bijdrage geleverd in de strijd voor betere levensomstandigheden van de seropositieve mensen in Burundi.
Dank voor het vertrouwen.

Groet,
Noël selis